Portada > Actualitat > Agenda > Presentació del llibre "Qui serem els homes? Quaderns de guerra d'un soldat (1938-1939)", d'Antoni Vinyeta i Bonet

Presentació del llibre "Qui serem els homes? Quaderns de guerra d'un soldat (1938-1939)", d'Antoni Vinyeta i Bonet

Dia i hora: dimarts 16/04/2019 a les 19:00

Lloc: Biblioteca

Organitza: Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i Revista Ronçana

Durant la Guerra Civil, el veí de Santa Eulàlia, Antoni Vinyeta i Bonet (1912-1979), en Ton de can Farrarons, va escriure un dietari amb les seves impressions sobre el front. Aquest document, escrit fa vuitanta anys enrere i editat havent passat quaranta anys de la mort del seu autor, és un retrat d'uns fets i una denúncia de la brutalitat que comporta qualsevol guerra, també de la que va acabar el 1939. A l'acte es presentarà el llibre i se'n llegiran alguns fragments.

Arxivat a: General
Qui serem els homes?
Qui serem els homes?