Portada > Actualitat > Notícies > Un quadre plasmant el bar de La Fàbrica, primer premi general al Concurs de Pintura Ràpida a l'Oli

Un quadre plasmant el bar de La Fàbrica, primer premi general al Concurs de Pintura Ràpida a l'Oli

22/07/2015

Aquest passat diumenge La Fàbrica va acollir el Concurs de Pintura Ràpida a l'Oli, una cita ineludible en aquestes dates pròximes a la Festa Major d'estiu. Es van presentar un total de 16 obres, després que els seus respectius autors tinguessin des de les 9 del matí fins a la 1 del migdia per poder realitzar-los. En la "Categoria de millor pintor general" el primer premi va ser pel Julio Garcia Iglesias, del municipi d'Abrera, que va pintar el bar de La Fàbrica. El segon premi d'aquesta categoria va recaure en el Joan Clavera Sobirana, del poble de Casserras, que va pintar la masia de Can Brustenga. En la "Categoria de millor pintor local" el primer premi va ser per la Silvia Brustenga Badia, que va plasmar el camí fluvial. El segon premi va quedar desert.

Aquell que vulgui veure alguns dels quadres, aquests estaran exposats a La Fàbrica fins a finals del mes de setembre. El concurs de dibuix que tradicionalment també es feia per aquestes dates va quedar posposat per a més endavant amb l'objectiu de dur-lo a terme en un format diferent.

Primer premi general
Segon premi general
Primer premi local