Portada > Actualitat > Notícies > Alumnes del Collège Eugène Noël de Montville visiten l’Ajuntament

Alumnes del Collège Eugène Noël de Montville visiten l’Ajuntament

07/10/2015

La cita s’emmarca dins de l’intercanvi d’alumnes que l’institut La Vall del Tenes organitza cada any amb el centre francès

L’ajuntament de Santa Eulàlia va rebre ahir per la tarda una visita molt especial. Un grup de 26 alumnes francesos de 3r d’ESO de l’institut Collège Eugène Noël de Montville, acompanyats d'alumnes del mateix curs de l'institut La Vall del Tenes, van acostar-se fins al consistori per saludar de primera mà a l’alcalde Francesc Bonet. L'alcalde va rebre’ls a la sala de plens, on van compartir moments distesos parlant del nostre poble.

Aquesta visita s’emmarca dins de l’intercanvi de francès que, com cada any, l’institut La Vall del Tenes organitza amb el centre escolar de l’Alta Normandia. Els alumnes francesos han estat la darrera setmana allotjant-se amb famílies d’alumnes del centre de Santa Eulàlia, i han visitat altres poblacions catalanes com Granollers, Caldes de Montbui, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Barcelona. Ahir per la nit es va fer el tradicional sopar de cloenda amb les famílies d’acollida al mateix institut. El proper mes de març els alumnes de 3r d’ESO del centre santaeulalienc completaran l’intercanvi desplaçant-se fins a Montville.

Cal recordar que els pobles de Santa Eulàlia i Montville estan agermanats des del 23 d’octubre de 2012, mantenint vincles permanentment per dialogar, intercanviar experiències o realitzar qualsevol acció conjunta.

Arxivat a: General
Visita alumnes 3r ESO Montville
L'alcalde compartint experiències
Alumnes de Santa Eulàlia i Montville a la sala de plens