Portada > Actualitat > Notícies > Recordatori: el 30 de setembre finalitza el període per entregar la sol·licitud de l'ajut econòmic de l'IBI

Recordatori: el 30 de setembre finalitza el període per entregar la sol·licitud de l'ajut econòmic de l'IBI

13/09/2016

La subvenció permet un descompte del 10% a la factura, amb un màxim de 200 euros

L'Ajuntament de Santa Eulàlia recorda que el proper 30 de setembre finalitza el període per presentar la instància de sol·licitud per demanar l'ajut econòmic de l'IBI per a famílies amb dificultats econòmiques. La subvenció està dotada amb una partida pressupostària de 5.000 euros i és un ajut per a persones amb escassa capacitat econòmica que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores. La quantia de l’ajut regulat a les presents bases serà d’un 10% de l’import de l’IBI, amb un màxim de 200 euros per cada sol·licitud individual.

Les persones que sol·licitin aquest ajut hauran de demostrar estar empadronats a Santa Eulàlia de Ronçana abans del dia 1 de gener d’aquest any, constar com a titular de l’IBI, demostrar que no es té cap altre bé immoble i que el conjunt d’ingressos no superi un determinat màxim anual. Cal presentar la sol·licitud degudament complimentada i adjuntar la documentació a l’OAC de l’Ajuntament o via e-tram. Es requereixen els següents documents:

- Fotocòpia del NIF/NIE dels sol·licitants i els de la resta de persones que conviuen en l'habitatge pel qual se sol·licita l'ajut.

- Volant de convivència.

- Els ingressos bruts que s'hauran d'acreditar són els de l'últim exercici que consti a l'Agència Tributària Estatal. En cas que la situació laboral i/o econòmica s'hagi modificat caldrà justificar-ho documentalment.

- Certificat cadastral i certificat de béns immobles de tots els membres de la unitat familiar.

A la dreta d'aquesta pantalla pots descarregar-te la instància de sol·licitud i les bases de l'ajut.

Arxivat a: General
Ajut IBI

Arxius adjunts