Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzades les actuacions de millora hidràulica al carrer Sant Isidre

Finalitzades les actuacions de millora hidràulica al carrer Sant Isidre

17/01/2017

Les obres realitzades a l’alçada del parc de Can Font faciliten un millor drenatge de l’aigua de pluja per redirigir-la cap al riu

A finals de desembre van finalitzar les actuacions de millora hidràulica i drenatge al carrer Sant Isidre, a l’alçada del parc de Can Font. Les obres incloses en aquest projecte formen part de les actuacions prioritàries del POUM, aprovat de forma definitiva i publicat al DOGC el 17 de setembre de 2015.

L’obra ha permès la creació d’un nou drenatge de 3,5 metres de base i 0,60 d’altura amb talussos, situat entre els carrers Sant Isidre i Canigó, amb l’objectiu de redirigir l’aigua de pluja cap al riu Tenes. A més a més, s’han fet treballs de millora a l’altre punt de drenatge ja construït amb anterioritat, situat a l’alçada del camí de l’Ametlla. En aquest cas, el drenatge té una amplada de 3 metres de base i 0,35 d’altura, també amb talussos.

L’actuació també ha permès aplicar a ambdós drenatges treballs de bioenginyeria, construint un mur de gravetat amb estructura cel·lular de troncs de fusta, per tal d’estabilitzar el talús.

El cost total de l’obra, pagada íntegrament per l’Ajuntament de Santa Eulàlia, ha estat de 22.708,13 euros.

Arxivat a: General
Drenatge al carrer Sant Isidre
Drenatge al carrer Sant Isidre
Drenatge al carrer Sant Isidre