Portada > Actualitat > Notícies > La festa de Carnestoltes omplirà Santa Eulàlia de gresca i xerinola el dissabte 25 de febrer

La festa de Carnestoltes omplirà Santa Eulàlia de gresca i xerinola el dissabte 25 de febrer

16/02/2017

Hi haurà animació infantil i xocolatada a la plaça Onze de Setembre, amb posterior rua fins a La Fàbrica

La Regidoria de Festes ja ha fet públic el programa de Carnestoltes, que tindrà lloc durant la tarda del dissabte 25 de febrer. Detallem tots els actes a continuació:

- 17.30h: Discomòbil infantil a la plaça Onze de Setembre.

- 18.30h: Xocolatada i entrega de premis infantils

- 19.00h: Inici de la Rua fins a La Fàbrica. L’ordre de sortida l’encapçalarà el camió de la brigada, seguit de les disfresses individuals, les grupals, les carrosses i els Diables de la Vall del Tenes. Davant de l'escola bressol la Font del Rieral hi haurà una petita parada on les comparses podran fer la seva coreografia, en el cas d’haver-ne preparat una.

- 20.00h: Passarel·la. A l'arribada a la Fàbrica, hi haurà un escenari per desfilar per la passarel·la. L’ordre de sortida serà primerament les individuals, seguit de les grupals i les comparses.

- 21.30h: Sopar popular. Reserva de tiquets a La Fàbrica (4 euros anticipats o 5 euros el mateix dia).

- 23.00h: Concert amb el grup Ron & Papas, que oferiran les millors versions dels 80 i els 90.

- 24.00h: Entrega de premis. Aquests estaran dividits en 5 categories: individual, grupal, comparsa, carrosses i infantil. Els diferents premis (valorats en 950 euros) i els aspectes que es tindran en compte per cadascuna de les categories són els següents:

Individual: es valorarà l’originalitat de la disfressa (si està feta a mà o comprada) i la seva qualitat.

Premis: 1r premi 50€, 2n premi 35€, 3r premi 25€. També hi haurà premi a la pitjor disfressa.

Grupal: els grups seran de 2 a 10 persones. Es valorarà l’originalitat de la disfressa (si està feta a mà o comprada), la qualitat de la disfressa, que les disfresses siguin iguals o molt semblants, la participació en la festa, l’animació i la coreografia del grup.

Premis: 1r premi 100€, 2n premi 65€, 3r premi 45€.

Comparsa: les comparses són de més de 15 persones. Es valorarà l’originalitat de la disfressa (si està feta a mà o comprada), la qualitat de la disfressa, que les disfresses siguin iguals o molt semblants, la participació en la festa, l’animació i la coreografia de la comparsa.

Premis: 1r premi 200€, 2n premi 130€, 3r premi 90€.

Carrosses: es valorarà la laboriositat i feina de la carrossa, la correspondència amb la disfressa de la comparsa i l’animació dalt de la carrossa.

Premis: 1r premi 100€, 2n premi 65€, 3r premi 45€.

Infantil: En categoria infantil es tindran en compte els mateixos aspectes que amb les disfresses d’adults. Hi hauran premis als tres primers individuals i a grups.

Premis: Llaminadures.

Les inscripcions per al concurs de disfresses s’han de fer a La Taka Punt Jove fins el dijous 23 de febrer, o bé a la plaça Onze de Setembre fins a 2/4 de 6 de la tarda del mateix dia 25.

Arxivat a: General
Carnestoltes 2017
Carnestoltes 2017