Portada > Actualitat > Notícies > La cursa popular Atrapa la Barretina torna el diumenge 26 de març

La cursa popular Atrapa la Barretina torna el diumenge 26 de març

09/03/2017

Inscripcions ja obertes amb diversos premis individuals i grupals

Ja la tornem a tenir aquí! La 3a edició de la cursa popular Atrapa la Barretina, organitzada pel Club T-Bikes Triatló, torna a Santa Eulàlia el proper diumenge 26 de març. A 2/4 de 10 del matí tindrà lloc la sortida de la cursa d’adults, de 10 quilòmetres, amb sortida i arribada el Pavelló Poliesportiu. A les 11 serà el torn pels menors, que hauran de recórrer 1 quilòmetre.

Entre els premis que es repartiran, destaca la ja tradicional barretina pels guanyadors masculins i femenins, un pernil per l’equip guanyador i un lot de productes de Ronçana Comerç Actiu per l’equip més nombrós. A més a més, tots els participants rebran un obsequi. Entre els 150 primers inscrits es farà un sorteig de diversos regals.

El preu de la inscripció és de 12 euros si és anticipada (fins el 23 de març), i de 15 si es fa el mateix dia. La participació podrà ser individual o per equips. De cada inscripció infantil, 2 euros aniran destinats a Proactiva Open Arms, una organització no governamental que té com a missió rescatar del mar els refugiats que arriben d’Europa. Ja pots fer la teva inscripció entrant al web http://www.curses.cat/labarretina2017/

Cursa Atrapa la Barretina 2017