Portada > Actualitat > Notícies > L’olonenca Miracle Sala guanya el 8è Certamen Literari de Relat Breu amb l'obra "Haikús al tren"

L’olonenca Miracle Sala guanya el 8è Certamen Literari de Relat Breu amb l'obra "Haikús al tren"

08/05/2017

El TNT representa "El Retaule del Flautista" davant de 110 persones

Aquest passat divendres, la Biblioteca va acollir el 8è Certamen Literari de Relat Breu, que va deixar com a guanyadora l’escriptora de Santa Maria d’Oló, Miracle Sala, amb l’obra “Haikús al tren”. El jurat va valorar el fet que es tractés d'un relat molt ben escrit, que connectava amb els sentiments i amb elements poètics molt encertats. Sala va ser premiada amb 400 euros. El segon premi, valorat en 250 euros, va ser per la Roser Blàzquez, de Moià, amb el text “Roig de sang i cireres”, on el jurat va apreciar la seva senzillesa i, a la vegada, l'emoció que transmetia. El tercer premi, valorat en 150 euros, va ser per l’Anna Oliveras, de Centelles, amb el relat “Gota de nit”, on el jurat va reconèixer el seu relat consistent, innovador i ben lligat.

El certamen va comptar amb 50 obres presentades, que van haver de guardar relació amb la proposta “Roig cirera, roig intens” com a homenatge al 25è aniversari de la mort de l’escriptora barcelonina Montserrat Roig. Les obres guanyadores apareixeran en el proper número de la Revista Ronçana.

Al vespre va tenir lloc el sopar literari, que va comptar amb 110 comensals que van degustar un menú elaborat per Tiberis. El TNT van amenitzar la vetllada amb la representació de la farsa “El Retaule del Flautista”, que es recuperava després de 45 anys d'haver-se representat per última vegada per un grup de joves de Santa Eulàlia i Lliçà d'Amunt.

Arxivat a: General
D'esquerra a dreta, les tres guanyadores: Sala, Blàzquez i Oliveras
El regidor de Cultura, Francesc Dantí, durant l'acte de l'entrega de premis
Sala Pau Casals plena per veure la representació de "El Retaule del Flautista"
Un moment de la representació de l'obra