Portada > Actualitat > Notícies > La 5a edició de l’Artarreu duu a Santa Eulàlia exposicions, concerts, tallers, còmics i batalla de galls

La 5a edició de l’Artarreu duu a Santa Eulàlia exposicions, concerts, tallers, còmics i batalla de galls

18/05/2017

Acció sorgida dels Pressupostos Participatius de Joventut 2017

Santa Eulàlia acollirà entre demà divendres i dissabte l’Artarreu 2017, la Fira d’Art Jove de Santa Eulàlia que enguany arriba a la seva cinquena edició. Una acció sorgida dels Pressupostos Participatius de Joventut 2017, dotada amb una partida inicial de 800 euros. L’Artarreu farà que Santa Eulàlia es torni a omplir, un any més, de joves artistes que prendran part d'activitats de tot tipus com ara exposicions, concerts, tallers, còmics i batalla de galls. Aquí us deixem el programa complet:

Divendres 19 de maig

- 17.00h. Inauguració de l’exposició d’Arts Visuals i Plàstiques de l’institut la Vall del Tenes, a La Fàbrica. A càrrec de Xavi Sáez. L’exposició romandrà oberta divendres i dissabte.

Dissabte 20 de maig

- 12.00h. Concert de Joves Intèrprets, a la Biblioteca. Concert de solistes i grups de cambra de l’Escola de Música la Vall del Tenes.

- 16.00h. Batalla de galls, a l’Skatepark, al costat del Pavelló Poliesportiu. Activitat organitzada pels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut sorgida del Pressupostos Participatius de Joventut 2017.

- 16.30h. Taller Art i cos, a La Fàbrica. Tallers de henna i tatuatges.

- 18.30h. Entrega de premis del concurs de còmic, a La Fàbrica. A continuació s’inaugurarà l’exposició de còmics que han participat al concurs.

Divendres 26 de maig

- 12.30h. Inauguració del Chill-Out, a l’Institut La Vall del Tenes. Activitat sorgida dels Pressupostos Participatius de Joventut 2017.

Per més informació pots consultar la pàgina web de La Taka Punt Jove: www.lataka.cat

Arxivat a: General
Artarreu 2017
Artarreu 2017 cartell