Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia se suma a la Jornada Ambiental organitzada per l’Institut La Vall del Tenes

L’Ajuntament de Santa Eulàlia se suma a la Jornada Ambiental organitzada per l’Institut La Vall del Tenes

25/05/2017

Caminada verda, el divendres 2 de juny, al bosc del centre educatiu

El proper divendres 2 de juny, l’Institut La Vall del Tenes organitza una Jornada Ambiental per conscienciar a tots els seus alumnes de la importància de cuidar el nostre medi ambient. Des de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia s’han organitzat diverses activitats, com una gimcana ambiental, tallers de reciclatge i plantes remeieres, una xerrada a càrrec de la cooperativa de consum “Som energia” (on es parlarà d’energies renovables i de consum responsable) i una caminada verda que servirà per netejar el bosc de l’institut.

Precisament sobre aquesta última activitat, organitzada pels alumnes de 1r d’ESO, l’Ajuntament de Santa Eulàlia s’ha volgut implicar activament. D’aquesta forma es reprendrà l’última caminada verda organitzada pel consistori, englobada dins de la campanya Let’s Clean Up Europe, que es va haver de suspendre el passat 14 de maig per falta de voluntaris. Tota aquella persona interessada pot presentar-se el dia 2 de juny, a les 11 del matí, al mateix institut per ajudar a fer de Santa Eulàlia un poble més verd.

Arxivat a: General
Jornada Ambiental Institut La Vall del Tenes
Jornada Ambiental Institut La Vall del Tenes