Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia ja es prepara per rebre la Flama del Canigó el 23 de juny

Santa Eulàlia ja es prepara per rebre la Flama del Canigó el 23 de juny

15/06/2017

Hi haurà ballada de sardanes i gitanes, actuació de la colla de Diables i del TNT i encesa de la foguera

El proper divendres, dia 23 de juny, Santa Eulalia acollirà un acte habitual per aquestes dates; la Rebuda de la Flama del Canigó, símbol de la unitat dels països de parla catalana. A continuació us deixem el programa d’actes:

A les 8 del vespre, a la plaça de l’Església: Ballada de Sardanes.

A 2/4 de 9 del vespre, Rebuda de la Flama del Canigó amb:

- Ballada de Gitanes.

- Lectura del Missatge.

- Actuació de la colla de Diables i el Teatre Nacional del Tenes amb la representació d’una llegenda embruixada.

- Encesa de la foguera amb la col·laboració del Casal d’Avis. La colla de Gitanes serà l’entitat encarregada d’anar a buscar la flama i de portar-la a la plaça de l’Església.

- Coca i moscatell per a tothom.

Totes aquelles entitats del poble que ho desitgin es podran endur la Flama del Canigó per encendre les seves fogueres i escampar així la flama per tot el poble. Només cal que ens ho feu saber abans del 20 de juny enviant-nos un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al telèfon 93 844 86 59.

Aquest any, a més a més, el dia abans de l'arribada de la Flama del Canigó, la Biblioteca acollirà a les 5 de la tarda un conta contes especial de Sant Joan. Hi participaran els Diables de la Vall del Tenes i acabarà amb un taller de fanalets per anar a buscar la Flama el dia de la revetlla.

Flama del Canigó 2017
Flama del Canigó 2017 cartell