Portada > Actualitat > Notícies > L’equip “Motos MRV”, campió de la 9a edició de les 6HDV després d’un final molt ajustat

17/07/2017

Un total de 35 motocicletes formen part de la cursa ubicada al circuit Pere Duran

Emoció fins a l’últim moment per a decidir el guanyador absolut de la 9a edició de les 6 hores de resistència en Derbi Variant, celebrada aquest passat dissabte al circuit Pere Duran, al costat del Pavelló Poliesportiu. L’equip de Caldes, "Motos MRV", de la categoria Proto, va guanyar en un final molt ajustat completant un total de 156 voltes, igual que el segon classificat, el conjunt “Autoescoles Granollers”, que va acabar, però, a un minut de diferència del campió. El tercer lloc va ser per a l’equip “JCC Competició”, amb 145 voltes.

En categoria Sèrie la victòria va ser per a l’equip de Lliçà de Vall, “Va Lleva’t”, que va realitzar 140 voltes. Va completar el podi l’equip “AG Pro i FMC motors” amb 138 voltes i el conjunt “La teja endurance” amb 120 voltes.

En categoria Local, l’equip "J.Costa Júnior Team", format pel Jordi Rodés, l’Adrià Cunill i la Claudia Redondo, tots ells joves d’entre 11 i 13 anys, es va adjudicar el triomf amb 131 voltes. Aquest mateix equip també va guanyar dins de la categoria Júnior.

Aquesta 9a edició va comptar amb un total de 35 motocicletes, 10 menys que l’any passat. D’aquestes, 11 no van poder acabar la cursa per problemes mecànics. Segons el Moto Club Ronçana, organitzador de l’acte, unes 700 persones de públic van acostar-se fins al circuit Pere Duran. Aquest és el segon any que aquesta cursa té una durada de 6 hores i és parcialment nocturna, tenint en compte que les anteriors 7 edicions sempre havien sigut de 3 hores.

Arxivat a: General