Portada > Actualitat > Notícies > L’humor de "Guillem Albà i Marabunta" contagia Santa Eulàlia en el segon dia de Festa Major

L’humor de "Guillem Albà i Marabunta" contagia Santa Eulàlia en el segon dia de Festa Major

28/07/2017

Els Colors afronten proves decisives per decidir el guanyador

Santa Eulàlia ha viscut de forma intensa el segon dia Festa Major. La jornada ha començat amb l’habitual missa solemne a l’Església. Acte seguit, a La Fàbrica, s’ha fet l’homenatge als avis i àvies de 90 anys. Enguany han tingut l’honor de rebre una placa commemorativa i un ram de flors la Maria Vila Pañach, la Carme Vidal Ferran, l’Adela Bonet Poma i l’Adela Vives Cornella. Uns 380 avis i àvies han degustat el menú preparat pel restaurant La Bimba.

Ja a la tarda, la plaça de l’Ajuntament ha acollir una masterclass de zumba i acte seguit ha tingut lloc la prova de colors, “Cohen’s Shades”. Cada color ha tingut que preparar una coreografia d’un vals de Leonard Cohen i del film “50 sombras de Grey”. La puntuació d’aquesta prova es donarà a conèixer demà abans de la prova de la piscina. A hores d’ara, la classificació del Joc dels Colors està encapçalada pels Blaus amb 38 punts, seguit dels Vermells amb 36, dels Verds amb 34 i dels Grocs amb 32. Fins al moment han transcorregut ja 5 proves ("Màster Cocos", "Top go on", "Pim pam pum gol", "Milla Popular" i "Correaigua"). D'aquestes, totes han estat participatives a excepció de la de "Màster Cocos", on els colors van haver de mostrar les seves dots culinàries. Fins a aquest diumenge tindran lloc 5 proves més, totes elles puntuables: “Passa, passa i arribaràs” (més coneguda com la de la piscina), “Crida la iaia”, “Come bolas”, “Ruta loca” i “Travel Art”. A més a més, també faltarà saber la puntuació de la prova de Facebook. Arriben, doncs, dos dies decisius per determinar el guanyador de la 22a edició del Joc dels Colors.

Per la nit ha sigut el torn de l’humor i els concerts al Xafarranxo. La plaça de l’Ajuntament ha esbossat un gran somriure de la mà del clown Guillem Albà i l’orquestra Marabunta. Una lliçó de vida de com encarar el nostre dia a dia, estimant als altres per sobre de tot. Al Xafarranxo, la gent ha vibrat al ritme de “De cara a la pared”, “Dalton Bang” i DJ Capella.

Guillem Albà, durant el seu espectacle
Guillem Albà, durant el seu espectacle
Prova de colors "Cohen's Shades"
Concert de "De cara a la pared" al Xafarranxo
Homenatge als avis i àvies de 90 anys