Portada > Actualitat > Notícies > Blaus i Vermells arriben a l’última jornada del Joc dels Colors empatats en el liderat

Blaus i Vermells arriben a l’última jornada del Joc dels Colors empatats en el liderat

29/07/2017

Blaus 44, Vermells 44, Verds 42 i Grocs 38; la classificació provisional

Igualtat màxima en la 22a edició del Joc dels Colors. A falta només de la jornada de diumenge, Blaus i Vermells empaten a 44 punts, seguit dels Verds amb 42 i dels Grocs amb 38.

La jornada d’avui s’ha obert amb la prova “Passa, passa i passaràs”, on la piscina de Pinedes del Castellet s’ha tornat a omplir de colors. Hi ha hagut diferents reptes, com ara passar-se globus, encistellar pilotes sobre inflables o passar-se una pilota en una rotllana dins de l’aigua. La puntuació d’aquesta prova s’ha repartir amb 10 punts pels Verds, 8 pels Grocs, 6 pels Vermells i 4 pels Blaus. A més a més, els Cocos han donat a conèixer la puntuació de la prova de ball realitzada ahir, “Cohen’s Shades”, on Blaus i Vermells van aconseguir 9 punts, mentre que Verds i Grocs en van obtenir 5 cadascun.

Les proves “Ruta loca” i “Travel Art” de demà es presenten, doncs, determinants per decidir el color guanyador d’enguany. A més a més, encara queden per revelar les puntuacions de proves com la de Facebook, o les de “Crida a la iaia” (on grans i petits han compartit l’ofici de cosidor/a) i “Come bolas” (on desplaçant-se sobre patinets, havien d’agafar dins d’un cubell el màxim número de pilotes de tennis escampades pel pati de l’escola La Sagrera).

Altres activitats del dia han sigut l’actuació del grup “P de pallasso” on els més petits han gaudit d’allò més a la plaça de l’Església, el ball de tarda i de nit de l’orquestra Cimarrón a la plaça de l’Ajuntament i l’actuació dels Diables de la Vall del Tenes duent a terme un correfoc i la crema del campanar de l’Església. La jornada ha finalitzat amb els concerts de “The Crabb  Apples” i “Ebri Knight” al Xafarranxo.

Prova "Passa, passa i arribaràs"
Prova "Passa, passa i arribaràs"
Prova "Crida a la iaia"
Prova "Crida a la iaia"
Prova "Come bolas"
Correfoc dels Diables de la Vall del Tenes
Crema del campanar