Portada > Actualitat > Notícies > Els Blaus, campions de la 22a edició del Joc dels Colors

Els Blaus, campions de la 22a edició del Joc dels Colors

30/07/2017

La colla guanyadora obté 83 punts, els Vermells i els Verds 76 i els Grocs 73

La 22a edició del Joc dels Colors ja té guanyador: la colla dels Blaus. El veredicte, que s’ha donat a conèixer aquesta nit durant el sopar de germanor dels Colors a la plaça de l’Ajuntament, ha fet esclatar d’alegria a la colla guanyadora, en un final que ha mantingut a tothom en suspens. La classificació final ha estat: Blaus 83 punts, Vermells i Verds 76 punts i Grocs 73 punts. Un resultat final que trenca l’hegemonia dels Grocs, campions en els darrers 6 anys. Els Blaus tornen a estar de moda!

La matinal ha començat amb la prova “Ruta loca”. Les colles han tingut que dur a terme diferents exercicis: saltar per sobre de pneumàtics gegants, arrossegar-se pel fang o jugar un partit amb una pilota gegant. Per problemes de comportament en aquest últim exercici de dues colles la prova ha estat suspesa pels Cocos i tots els colors han sumat 0 punts. A la tarda ha tingut lloc la prova de “Travel Art”, que es dividia en dues mini proves. En la prova “Travel”, els Blaus han sumat 10 punts, , els Verds 8, els Grocs 6 i els Vermells 4. En la prova “Art”, els Verds han sumat 10 punts, els Blaus 8, els Vermells  i els Grocs 4. Avui també s’han conegut els resultats de la prova “Passa, passa i arribaràs”, més coneguda com la de la piscina, on els Verds van obtenir 10 punts, els Grocs 8, els Vermells 6 i els Blaus 4. El premi al Fair Play d'enguany, com a detall de les colles de Colors, ha estat entregat a la Loli Bretones, integrant dels Cocos des de fa 15 anys i que deixa aquest càrrec.

La nit també ha servit per conèixer el guanyador de la 4a edició del Pintxo a pintxo, que ha sigut el restaurant Renny’s, seguit en segon lloc del restaurant La Bimba i en tercera posició per la pizzeria Di Mara i l’hamburgueseria La Lola. Durant aquesta edició, els 11 establiments participants han preparat més de 3.000 pintxos.

La Festa Major 2017 ha posat el seu punt i final amb el concert al Xafarranxo del grup “Tapeo Sound System”. Des de la Regidoria de Festes es vol donar les gràcies a totes les colles de Colors, als Cocos, a la Comissió de Festes, a la brigada municipal, a la policia local i a Canal Set per haver contribuït a fer possible, un any més, la Festa Major. El compte enrere per a la del 2018 ja ha començat!

Els Blaus, aixecant el títol de campions de la 22a edició del Joc dels Colors
Els Blaus celebrant la victòria
El restaurant Renny's, campió del "Pintxo a pintxo 2017"
Prova "Ruta loca"
Prova "Ruta loca"
Prova "Ruta loca"
Prova "Ruta loca"