Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Santa Eulàlia s'adhereix a la convocatòria d'Aturada de País

L'Ajuntament de Santa Eulàlia s'adhereix a la convocatòria d'Aturada de País

02/10/2017

Pels fets ocorreguts a Catalunya durant la jornada electoral de l'1-O

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana informa que, davant l'agressió dels drets fonamentals dels catalans i les catalanes i com a resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir durant el dia d'ahir a Catalunya, se suma a la convocatòria d'Aturada de País convocada per la Taula per la Democràcia per demà, dia 3 d'octubre.

Per aquest motiu romandran tancats al públic edificis municipals i instal·lacions com l’Ajuntament, la Biblioteca, el Pavelló, el camp de futbol, La Fàbrica, el Punt Jove o els Serveis Socials. No obstant, es garantiran serveis essencials en centres d’educació infantil i primària, on hi haurà d’haver 1 o 2 persones de l’equip directiu i 1 docent per cada 6 aules.

Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana