Portada > Actualitat > Notícies > La Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic estalvia 144 quilos de CO2

La Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic estalvia 144 quilos de CO2

09/10/2017

L’activitat reuneix 76 persones per conèixer arbres i masies de Santa Eulàlia

Santa Eulàlia va celebrar amb èxit, ahir diumenge, la Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic. L’activitat, inclosa dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, va atraure 76 ciclistes que van recórrer 10 quilòmetres fent parada a diversos arbres i masies del poble. De la mà de l’historiador Jaume Dantí, van conèixer l'antiguitat i característiques d’arbres com les alzines i els plataners. L’ús de la bicicleta durant aquest recorregut va suposar un estalvi de 144 quilos de CO2.

Cal recordar que Santa Eulàlia ha organitzat aquests dies altres activitats per conscienciar de la importància de cuidar el nostre medi ambient. Va participar a la Cursa de Transports Interurbana, va organitzar una Hora del conte especial i va fer manualitats de lectures verdes a la Biblioteca. L’activitat dels Camins escolars a l’IES, suspesa per la vaga general del 3 d’octubre, tindrà lloc el 24 d'octubre a les 4 de la tarda.

Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic 2017
Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic 2017