Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia es prepara per rebre a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Santa Eulàlia es prepara per rebre a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

04/01/2018

Com a novetat d’enguany, diverses entitats del poble formaran part de la Cavalcada

Demà divendres, dia 5 de gener arribarà la nit més esperada pels nens. Els Reis Mags d’Orient arribaran a Santa Eulàlia per repartir regals a petits i grans. La Cavalcada, que començarà a les 6 de la tarda a la plaça Onze de Setembre amb direcció fins a La Fàbrica, estarà liderada per l’estrella d’orient amb la gegantona Laia al capdavant. La comitiva seguirà  amb Correus (que recollirà les cartes dels nens i nenes més vergonyosos), Ron&Papas (que cantaran versions nadalenques acompanyats dels Mummis), I-track amb tres camells amb homes del desert i la colla de Diables de la Vall del Tenes que repartirà carbó.

Des de la Regidoria de Festes es vol demanar respecte per les distàncies de seguretat i s’informa que només es tiraran caramels a les corresponents parades, quan els tractors estiguin parats. Aquestes parades estaran ubicades a la plaça Onze de Setembre, davant de les botigues a l’alçada del Banc Sabadell; i a l’alçada de l’Escola Bressol Font del Rieral. Es demana no trepitjar la calçada, transitar per les voreres, i si voleu anar per la calçada fer-ho entre els Diables i el cotxe de la brigada. Una vegada s'arribi a La Fàbrica, primer baixaran els Reis de les carrosses, pel que s'ha de deixar pas.

Les cues per entregar les cartes s’iniciaran quan els Reis estiguin asseguts a sobre de la tarima. L'entrega de cartes estarà amenitzada amb música en directe del grup local Ron&Papas, una xocolatada, un photocall (organitzat per l'institut la Vall del Tenes) i un arbre dels desitjos.

A continuació s'informa sobre tot allò a tenir en compte durant el transcurs de la cavalcada de Reis:

- Itinerari: La Rebuda a SSMM Reis Mags serà la plaça Onze de Setembre a les 6 de la tarda. Una vegada arribin SSMM, aquests arrencaran direcció al Centre Cívic La Fàbrica. Ho faran pel carrer Verge de la Salut, girant a la dreta, c/ Barcelona, fins a l’alçada de la Sala. Giraran pel c/ Josep Tarradellas, tornaran a girar a c/ Francesc Macià fins al camí del Gual i entraran per l’aparcament de La Fàbrica.

- Prohibició aparcament: A partir del dia 5, des de les 14 h estarà prohibit aparcar a carrer Verge de la Salut, així com en tot l’aparcament de La Fàbrica.

- Recomanacions d'aparcament: L’itinerari entre la plaça Onze de Setembre i el Centre Cívic La Fàbrica són uns 1.000 metres. Es recomana aparcar per la zona de Can Torras, l'aparcament del CAP, la plaça dels Encants, l'esplanada de l’antiga escola bressol Font del Rieral, la zona de la Sala, el camí del Gual, el carrer Indústria i el carrer Joan Bosco.

- Cavalcada de Reis segura:

1. Aneu amb calçat còmode i roba d’abric.

2. Si aneu amb els vostres fills/es i/o familiars menors d’edat, porteu-los de la mà o a coll.

3. Eviteu riscos. No us enfileu a cap objecte (contenidors, semàfors, senyals, tanques, papereres...). Actueu amb sentit comú.

4. No deixeu que s’acostin a la camioneta, ni a les carrosses, en moviment o aturats. Ni intenteu que hi pugin.  

5. En cas que es perdin, que s’adrecin a la policia o a les persones que van amb peto fluorescent. Recomanem que els infants duguin una targeta amb les seves dades personals (nom de l’infant, nom dels pares i telèfon de contacte) a la butxaca de l’abric.

6. Els patges tiraran caramels només a les parades. Si no arribeu mentre fan la Cavalcada, a La Fàbrica, en tornarem a donar. No baixeu a la calçada per recollir caramels ni demaneu que en tirin.

7. No distraieu al personal de seguretat ni a les persones voluntàries que duen a terme la Cavalcada, feu-ho només en cas d’incident o emergència.

8. No llenceu caramels, ni a les persones que participen a la cavalcada, ni a la gent que està mirant-la.

9. En el lliurament de cartes, mantingueu les cues i l’espera. Per agilitzar la cua, que cada infant o menor tingui un màxim de dos adults d’acompanyament.

- En cas de necessitat o emergència: Us podeu adreçar als agents municipals, demanar ajut als col·laboradors de l’organització o trucar al 112. Mantingueu la calma i seguiu les indicacions dels organitzadors.

Els Reis Mags d'Orient ja venen cap a Santa Eulàlia

Arxius adjunts