Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis d'Orient reben l'escalf d'un miler de persones durant la Cavalcada de Santa Eulàlia

Els Reis d'Orient reben l'escalf d'un miler de persones durant la Cavalcada de Santa Eulàlia

07/01/2018

Melcior, Gaspar i Baltasar reparteixen regals i il·lusió en la nit més màgica de l'any

La nit d'aquest passat divendres va tornar a ser màgica a Santa Eulàlia. Els Reis Mags van arribar al nostre poble des d'Orient, i ho van fer per deixar molts regals a petits i grans. La Cavalcada, amb sortida des de Can Brustenga, va tenir com a primera parada la plaça Onze de Setembre. Allí els van rebre centenars de nens i nenes que volien saludar-los de primera mà. L'estrella d'Orient, amb la gegantona Laia al capdavant, comandava la comitiva amb un total de 5 comparses més: la seguien Correus amb la recol·lecta de cartes, Ron&Papas i els Mummis caracteritzant-se com a boles de neu i persones del desert amb els seus camells ballant al ritme de la música, I-Track amb diverses coreografies de ball i els Diables de la Vall del Tenes amb el repartiment del carbó. Durant la Cavalcada, que va tenir com a destí final La Fàbrica, es van repartir caramels a la plaça Onze de Setembre, a la Sala i a l'antiga escola bressol La Font del Rieral.

Un cop Ses Majestats van arribar a La Fàbrica, van rebre de mà de l'alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, la clau que obria les portes de totes les cases del poble, per tal que Melcior, Gaspar i Baltasar deixessin els regals sense problemes. Seguidament, els Reis van anar rebent un a un tots els nens i nenes que els hi van voler fer entrega de la carta. La primera a entregar-li, però, va ser la gegantona Laia, que va triar al rei Baltasar com a missatger. Tots els allí presents van endolcir la vetllada amb una xocolatada per cortesia de Ronçana Comerç Actiu, van poder escriure un desig a l'arbre dels desitjos o fer-se fotos en un photocall organitzat pels alumnes de 4t d'ESO de l'IES Vall del Tenes, i gaudir d'un concert amb Ron&Papas.

Durant la tarda del 5 de gener, a més a més, els Reis Mags també van visitar dues de les residències d'avis que hi ha a Santa Eulàlia. Els més grans també van poder gaudir amb la presència de Ses Majestats i fer-se fotografies per al record.

Des de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i la Regidoria de Festes, es vol agrair la col·laboració i participació de totes les persones, entitats i empreses que van fer que la Cavalcada de Reis fos màgica: Mummis, Colla de Diables la Vall del Tenes, Ron&Papas, Correus, Gegants, I-Track, La Caixa, Ronçana Comerç Actiu, AAVV La Primavera, Grocs, Institut La Vall del Tenes, Jardí Pi, Casals, Can Pallars, Can Ferrer, Gual, tractoristes (Vicenç, Cisco, Albert, Jaume i Paco), patges, voluntaris i voluntàries, nenes i nenes que van venir, persones de seguretat, speakers Teresa i Toni, brigada i policia.

Els Reis Mags van estar acompanyats de molts ciutadans del poble durant la Cavalcada
El grup Ron&Papas va animar la vetllada amb música
La gegantona Laia va encapçalar la Cavalcada
I-Track va posar-hi el ball
La Cavalcada, direcció a La Fàbrica
Els Diables de la Vall del Tenes, repartint carbó
Els camells dels Mummis no van faltar en una vetllada tant especial
Els Reis Mags van rebre la clau que obria totes les cases del poble, de la mà de l'alcalde de Santa Eulàlia
Melcior, Gaspar i Baltasar saludant al poble de Santa Eulàlia
Els Reis, dirigint-se al poble de Santa Eulàlia
Melcior, durant l'entrega de cartes
Gaspar, durant l'entrega de cartes
Baltasar, durant l'entrega de cartes