Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de febrer amb 323 aturats, 7 menys que el passat mes de gener

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de febrer amb 323 aturats, 7 menys que el passat mes de gener

06/03/2018

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 10,21%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de febrer amb 323 aturats, 7 persones menys que el passat mes de gener. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 10,21%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 46 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de febrer amb 22.606 aturats, 341 persones menys respecte al mes de gener, el que suposa una taxa d’atur del 11,86%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 2.677 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de febrer de 2018 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts