Portada > Actualitat > Notícies > La 4a Motorada Clàssica torna a La Fàbrica el proper diumenge 18 de març

La 4a Motorada Clàssica torna a La Fàbrica el proper diumenge 18 de març

07/03/2018

La conferència d’enguany anirà a càrrec de l’expert en la marca Bultaco i el mercat americà, Oriol Miró

La 4a Motorada Clàssica, organitzada pel Retro Car Club Ronçana, tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica el proper diumenge 18 de març. Una jornada dedicada a tots aquells amants de les dues rodes que podran gaudir d’un programa molt complet i variat.

De 9 del matí a 2 del migdia, el pàrquing de La Fàbrica acollirà la concentració de motocicletes clàssiques. Aquells que vinguin amb motos “no clàssiques”, també tindran la seva pròpia zona d’aparcament. Paral·lelament, durant tot el matí, s'instal·larà a la sala Muriel Casals una exposició estàtica de motos de museu de la marca Bultaco.

A partir de les 11 del matí, la mateixa sala Muriel Casals acollirà una conferencia amb la participació de l’expert i col·leccionista Oriol Miró, que parlarà sobre la marca Bultaco i el mercat americà. L'últim dels actes tindrà lloc a les 12 del migdia, on es farà l’entrega de premis. S’atorgaran guardons a la moto més antiga, a la que vingui de més lluny, a la més singular o de més valor històric i a la que el públic decideixi.

Tots els participants inscrits tindran un obsequi recordatori i una butlleta numerada per poder votar a una moto pel premi del públic. L’esmorzar serà gratuït per aquells socis inscrits i pels participants amb motos anteriors a l’any 1950.

4a Motorada Clàssica
4a Motorada Clàssica
4a Motorada Clàssica