Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament obre la convocatòria per cobrir una plaça d’arquitecte/a tècnic

L’Ajuntament obre la convocatòria per cobrir una plaça d’arquitecte/a tècnic

13/03/2018

Les sol·licituds s'han de presentar, fins al 10 d'abril, al Registre General de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana obre la convocatòria per cobrir una plaça d’arquitecte/a tècnic, de forma interina, mitjançant concurs d’oposició. Aquelles persones interessades poden presentar les seves sol·licituds i la documentació requerida, fins al dia 10 d'abril, al Registre General de l’Ajuntament (carretera de la Sagrera, 3) en horari d’atenció al públic.

Per conèixer l’objecte de la convocatòria, les funcions a realitzar, els requisits dels aspirants, la presentació de sol·licituds i el desenvolupament i la resolució del procés selectiu, pots accedir al nostre Tauler d’anuncis.

Arquitecte tècnic