Portada > Actualitat > Notícies > Avís de vaga de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona

Avís de vaga de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona

09/04/2018

El servei quedarà afectat els dies 13, 20 i 26 d'abril i 4 de maig

La plantilla de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona va prendre la decisió unànime en assemblea general, el passat mes de març, d'exercir el seu dret a vaga els dies 13, 20, i 26 d’abril i el 4 de maig d’aquest any 2018. A Santa Eulàlia, aquesta vaga afectarà directament a la prestació de serveis que es faciliten a l'oficina ubicada a la plaça de l'Ajuntament s/n.

Malgrat que hi haurà serveis mínims, no es podrà garantir ni el servei ni l'obertura de l'oficina a causa de les aturades. La vaga de l'ORGT té com a objectiu aconseguir un major reconeixement professional i retributiu per part de la Diputació de Barcelona.

Oficina de l'Organisme de Gestió Tributària