Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de maig amb 315 aturats, 13 menys que el passat mes d'abril

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de maig amb 315 aturats, 13 menys que el passat mes d'abril

05/06/2018

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,86%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de maig amb 315 aturats13 persones menys que el passat mes d'abril. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,86%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 26 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de maig amb 21.577 aturats, 566 persones menys respecte al mes d'abril, el que suposa una taxa d’atur de l'11,21%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 1.932 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de maig de 2018 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts