Portada > Actualitat > Notícies > Nike equiparà al CE Santa Eulàlia durant les properes tres temporades

Nike equiparà al CE Santa Eulàlia durant les properes tres temporades

11/06/2018

En la roba d’entrenament i de passeig, amb la idea d'expandir-ho també a les equipacions de partit

El Club Esportiu Santa Eulàlia i la marca Nike van signar, aquest passat divendres, un acord per vestir les equipacions de l’equip verd i blanc durant les properes tres temporades. El responsable de Nike, Miguel Ángel González, va plasmar l’acord amb el president del club verd-i-blanc, David Garcia, en un acte on també va ser-hi present l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet.

L’acord permetrà que la marca de l’empresa multinacional americana estigui present en les equipacions d’entrenament i de passeig a partir de la propera temporada. La intenció és que Nike també estigui present en les equipacions de joc, actualment amb la firma Luanvi, tot i que a dia d’avui l’empresa no disposa de samarretes amb franges verd-i-blanques.

Amb aquest acord, el Club Esportiu Santa Eulàlia passa a formar part d’una marca líder en el mon del futbol on actualment equipa clubs de referència com el FC Barcelona, el Manchester City o el Paris Saint Germain.

Acord entre el CE Santa Eulàlia i Nike