Portada > Actualitat > Notícies > Resolució de les sol·licituds dels ajuts d'activitats esportives, material i sortides escolars per al curs 2018/2019

Resolució de les sol·licituds dels ajuts d'activitats esportives, material i sortides escolars per al curs 2018/2019

09/07/2018

S’atorguen un total de 192 i se’n desestimen 69

L’Ajuntament de Santa Eulàlia fa pública la llista d'ajuts atorgats i desestimats de material escolar, sortides escolars i activitats esportives per al curs 2018-2019. El consistori ha pressupostat un total de 28.300 euros en ajuts, repartits en 12.000 euros per a material escolar, 12.000 per a sortides escolars i 4.300 per a activitats esportives. En total s'han atorgat 192 ajuts i se n'han desestimat 69.

S’han donat 149 ajuts de material i sortides escolars i s’han desestimat 32, el que suposa un 82% de sol·licituds aprovades. Pel que fa al material, l’import de l'ajut als alumnes de l’Institut serà de 100 euros, mentre que per a les escoles Ronçana i La Sagrera serà de 60. Pel que fa a les sortides, l'ajut permet un 50% de descompte en les sortides escolars de l’Institut i les escoles Ronçana i La Sagrera. Tots dos ajuts, tant el de material com el de sortides, es donaran directament als diferents centres escolars. 

Per altra banda, s’han atorgat 43 ajuts d’activitats esportives i s'han desestimat 37, el que suposa un 55% de sol·licituds aprovades. L’import de l’ajut serà de 100 euros per persona i es donarà directament a l’entitat esportiva. Aquelles persones que han obtingut una ajuda esportiva han de presentar el full de matrícula degudament omplert pel club corresponent abans del 30 de setembre als Serveis Socials de l'Ajuntament.

Pots consultar les llistes de sol·licituds atorgades i desestimades en els documents adjunts a aquesta pantalla.

Ajuts activitats esportives, material i sortides escolars

Arxius adjunts