Portada > Actualitat > Notícies > Joan Vila, de Sant Quirze del Vallès, guanyador del concurs de pintura ràpida a l’oli 2018

Joan Vila, de Sant Quirze del Vallès, guanyador del concurs de pintura ràpida a l’oli 2018

23/07/2018

L’esdeveniment compta amb un total de 14 obres presentades

El concurs de pintura ràpida a l’oli 2018, celebrat ahir diumenge a La Fàbrica, va deixar com a guanyador al pintor Joan Vila Arimany, de Sant Quirze del Vallès. El quadre, inspirat en la coneguda Font de Sant Cristòfol de Santa Eulàlia, va ser valorat pel jurat pel seu tractament del color, la perspectiva atrevida i l’excel·lència de la composició. Vila, a més a més, va obtenir un premi econòmic de 600 euros.

La segona posició del concurs va ser pel Jordi Torrentó Solà, de Vic, que va plasmar una zona de camps de conreu pròxima a La Fàbrica. El jurat va destacar-ne la seva composició clàssica, la bona representació del paisatge de Santa Eulàlia i la seva adaptació a l’hora de plasmar el temps meteorològic. Torrentó va ser obsequiat amb 300 euros.

Per últim, el tercer lloc va ser pel Josep Plaja Lopez, d’Esclanyà, que va pintar el camí fluvial. El jurat va exalçar la tècnica emprada, l’atmosfera i el tractament de la llum. Plaja va obtenir 150 euros.

El concurs d’enguany va comptar amb un total de 14 obres presentades, tres més que l’any passat. Els tres quadres guanyadors quedaran exposats a La Fàbrica fins al 17 de setembre.

Arxivat a: General
1r premi concurs pintura ràpida a l'oli 2018
2n premi concurs pintura ràpida a l'oli 2018
3r premi concurs pintura ràpida a l'oli 2018