Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament finalitza les obres de restauració de la Font de Mas Vendrell

L’Ajuntament finalitza les obres de restauració de la Font de Mas Vendrell

31/07/2018

L’actuació, duta a terme per l’empresa Aprèn Serveis Ambientals, té un cost de 2.200 euros

L’Ajuntament va finalitzar a finals de la setmana passada les obres de restauració de la Font de Mas Vendrell, situada al barri de La Vall. Els treballs van consistir en fer una desbrossada de la zona per tal d'ubicar-la ja que, degut a la gran quantitat de vegetació i fang, estava totalment enterrada. Per localitzar-la va fer falta maquinària pesada i treball a mà. Un cop ubicada es va constatar el seu bon estat, on encara brollava aigua pels dos sortidors dels que disposa.

Amb les obres de restauració s’ha intentat mantenir l’estructura de fa anys, tot i que queda pendent refer un mur lateral i plantar-hi nova vegetació a la zona. El cost de l’actuació ha sigut de 2.200 euros, IVA inclòs, i ha anat a càrrec de l’empresa Aprèn Serveis Ambientals.

Restauració de la Font de Mas Vendrell
Restauració de la Font de Mas Vendrell
Restauració de la Font de Mas Vendrell