Portada > Actualitat > Notícies > L’Institut La Vall del Tenes inicia el nou curs culminant la segona fase d’obres de millora

L’Institut La Vall del Tenes inicia el nou curs culminant la segona fase d’obres de millora

09/10/2018

L’edifici compta amb nous espais i la instal·lació de bombetes LED per reduir el consum elèctric

La Diputació de Barcelona, per mitjà de les 'Meses de concertació del Pla Xarxes de Governs locals 2016-2019', va concedir l'any passat a la Mancomunitat de la Vall del Tenes una subvenció per un import de 149.066 euros per renovar les instal·lacions de l’edifici principal de l’Institut de la Vall del Tenes. L’any passat es va realitzar la primera fase de les obres de millora, on es van substituir les finestres de fusta per les d’alumini i es van col·locar noves persianes elèctriques.

Aquest estiu s’ha dut a terme la segona fase d’obres, on s’ha canviat tot el sostre, millorant l’aïllament i l’acústica dels espais, i s’han substituït els fluorescents per plafons de bombetes LED, millorant la il·luminació i reduint considerablement el consum elèctric. Dins del mateix projecte, s’ha optimitzat l’espai fent dos nous despatxos per reunions amb els alumnes i les famílies. També s’han renovat els lavabos de l’alumnat, que compten ara amb un servei adaptat, i s’ha dotat d’uns nous lavabos al professorat.

La finalització del conjunt de les obres millora la imatge i comoditat de l’edifici però també l’eficiència energètica, aspecte molt important per a l’institut per seguir abanderant el projecte d'Escola Verda.

Institut La Vall del Tenes