Portada > Actualitat > Notícies > L’Assemblea Jove 2019 reparteix els 15.000 euros entre 19 activitats

L’Assemblea Jove 2019 reparteix els 15.000 euros entre 19 activitats

21/11/2018

Més de 120 nois i noies de Santa Eulàlia formen part de la 14a edició dels pressupostos participatius

El passat divendres, la sala Muriel Casals de La Fàbrica va acollir la 14a Assemblea Jove per tal de decidir el pressupost d’activitats de joventut per al 2019. Més de 120 nois i noies de Santa Eulàlia van formar-hi part, debatent i votant com distribuir els 15.000 euros destinats a aquesta partida.

Després de la pertinent benvinguda a tots els allí presents per part de l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, i de la Regidora de Joventut, Anna Montes, tots els interessats van poder defensar les seves propostes davant de tota l’assemblea. A continuació es va procedir a les taules de debat per finalment acabar votant.

Un cop fet el recompte de vots van sortir proposades 19 activitats, tretze en la franja de menors de 18 anys i sis en la de majors de 18. Les accions més votades entre els menors van ser el torneig de futbol 7, l’esquiada jove i la Santaka party. Les activitats amb més vots entre els majors d’edat van ser la Santaka zombie, la nit de dj’s i el pícnic festival. Cal destacar que d’entre totes les activitats escollides, es duran a terme per primer cop una jornada de lleure feminista, un torneig de futbol bombolla, un pícnic festival i una Santaka urban fest.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar el quadre de propostes escollides a l’Assemblea Jove 2019.

Assemblea Jove 2019
Assemblea Jove 2019
Activitats escollides Assemblea Jove 2019