Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament reparteix l'anuari 2018 i el calendari 2019 a totes les llars de Santa Eulàlia

L'Ajuntament reparteix l'anuari 2018 i el calendari 2019 a totes les llars de Santa Eulàlia

18/12/2018

La temàtica del calendari gira al voltant de les festes

Quan som a punt d'encetar les festes de Nadal, i com ja és tradició a Santa Eulàlia de Ronçana, l'Ajuntament ha començat a repartir per totes les llars del municipi l'anuari 2018 i el calendari 2019. L'anuari d’enguany recull allò més important succeït a nivell municipal, les notícies més destacades de Canal Set, la valoració de l'any de les diferents entitats i institucions del poble, i l'entrevista al personatge de l'any, dedicada aquesta vegada a Josep Solé Poma, santaeulalienc que ha dedicat tota una vida al món de la pagesia, a més a més de formar part activa d'altres entitats històriques del municipi.

Referent al calendari 2019, aquest any dedicat a les festes i a les tradicions populars, apareixen fotografies realitzades pels alumnes del curs de fotografia de La Fàbrica, que per segon any repeteixen experiència. A les instantànies s'hi poden veure la cavalcada de Reis, Carnestoltes, la calçotada popular, Sant Jordi, el Sarau de Primavera, la rebuda de la flama del Canigó, la Festa Major, l'aplec de Sant Simplici, la castanyada, els Premis Tardor i la fira de Nadal. Com a novetat, el calendari incorpora els dies de recollida del recent implantat servei de recollida d’escombraries porta a porta.

Anuari 2018 i calendari 2019