Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de febrer amb 310 aturats, 12 menys que el passat mes de gener

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de febrer amb 310 aturats, 12 menys que el passat mes de gener

06/03/2019

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,53%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de febrer amb 310 aturats, 12 persones menys que el passat mes de gener. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,53%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 13 aturats menys respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de febrer amb 21.736 aturats, 277 persones menys respecte al mes de gener, el que suposa una taxa d’atur de l'11,16%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 870 aturats menys respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de febrer de 2019 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts