Portada > Actualitat > Notícies > Eleccions municipals 26-M: Santa Eulàlia de Ronçana decideix el seu futur aquest diumenge

Eleccions municipals 26-M: Santa Eulàlia de Ronçana decideix el seu futur aquest diumenge

20/05/2019

Estan cridats a les urnes 5.640 santaeulaliencs i santaeulalienques

Aquest diumenge, dia 26 de maig, tindran lloc les eleccions municipals 2019 a Santa Eulàlia de Ronçana i a la resta de municipis de l’Estat. Al nostre poble, la votació tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, que romandrà obert de 9 del matí a 8 del vespre. Enguany estan cridats a les urnes 5.640 santaeulaliencs i santaeulalienques per tal d’exercir el seu dret a vot en alguna de les sis meses electorals que hi haurà habilitades. En aquests comicis s’hi podran trobar fins a set candidatures diferents per poder votar: Poble Unit, Independents Esquerra, Junts per Santa Eulàlia, SER Candidatura de Progrés - PSC, Ciutadans, Candidatura d’Unitat Popular i Contigo Somos Democrácia. D'entre aquestes llistes sorgiran els noms dels 13 regidors i regidores que formaran l'arc municipal de l'Ajuntament de Santa Eulàlia per al mandat 2019-2023.

De fet, els set alcaldables d’aquestes formacions van formar part del debat electoral organitzat per Canal SET dissabte passat a la sala Muriel Casals de La Fàbrica. La televisió local del nostre poble també ha realitzat entrevistes als alcaldables per al nostre municipi. Pots trobar tot aquest material gràfic al canal de YouTube de Canal SET.

A més a més de les eleccions municipals, aquest diumenge també se celebraran les eleccions al Parlament Europeu. Els ciutadans podran escollir entre 32 candidatures diferents i hauran de triar-ne només una per introduir-la dins de l’urna. Per exercir el dret a vot, tant a les municipals com a les europees, serà necessària una identificació com el DNI, el passaport o el carnet de conduir.

Eleccions municipals i europees 2019