Portada > Actualitat > Notícies > Bases del Concurs de pintura ràpida a l’oli de la Festa Major d’estiu 2019

Bases del Concurs de pintura ràpida a l’oli de la Festa Major d’estiu 2019

27/06/2019

L’activitat tindrà lloc durant la matinal del diumenge 21 de juliol

Queda menys d’un mes per a la Festa Major d’estiu de Santa Eulàlia de Ronçana i ja es coneixen alguns dels actes que tindran lloc durant els dies previs. Una de les activitats destacades serà el Concurs de pintura ràpida a l’oli, organitzat per la Regidoria de Cultura, que se celebrarà el diumenge 21 de juliol.

Les inscripcions es podran fer el mateix dia del concurs, al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, entre les 8 i les 10 del matí. L’obra a pintar haurà de fer referència a Santa Eulàlia de Ronçana, amb temàtica totalment lliure. A partir de 2/4 de 2 del migdia tindrà lloc el lliurament de premis, on el guanyador s’endurà 600 euros, el segon 300 euros i el tercer 150 euros.

Adjunt a aquesta pantalla pots consultar les bases detallades del Concurs de pintura ràpida a l’oli 2019. El fet de participar en el concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases. Per a més informació us podeu adreçar al telèfon 93 844 86 59 o bé al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Concurs de pintura ràpida a l'oli 2019
Concurs de pintura ràpida a l'oli 2019

Arxius adjunts