Portada > Actualitat > Notícies > El Tornaveu 44 analitza el mandat municipal 2019-2023 i repassa les obres més destacades d’aquest any

El Tornaveu 44 analitza el mandat municipal 2019-2023 i repassa les obres més destacades d’aquest any

11/07/2019

El butlletí estrena un concurs d’Instagram

Ja ha sortit el Tornaveu 44, el butlletí municipal de Santa Eulàlia de Ronçana que es reparteix a totes les llars del municipi. En aquest número es fa un repàs al nou arc municipal de l’Ajuntament de Santa Eulàlia per al mandat 2019-2023, sorgit dels comicis del passat 26 de maig. També es fa una entrevista al reelegit alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, per tal de conèixer de primera mà les intencions de govern per als propers 4 anys.

La revista també se centra en les obres més destacades d’aquest any 2019 i en quin estat es troben. Així doncs, es podrà conèixer en quina situació estan els treballs de reparació de l’equipament de l’antiga escola Bressol La Font del Rieral, els del col·lector d’aigües residuals de Can Met i Can Maset o els de l’adequació de l’antiga Biblioteca com a nou plató de Canal Set.

Altres temes d’importància que es tracten són el funcionament del porta a porta després de set mesos de la seva posada en marxa, la 10a Fira del Tomàquet dels dies 20 i 21 de juliol o la Festa Major d’estiu 2019 prevista per a finals d’aquest mes. Tampoc hi falta el ja habitual espai d’opinió dedicat als grups municipals, on en aquesta ocasió expliquen què n’esperen del mandat municipal 2019-2023 a Santa Eulàlia.

Com a novetat, el butlletí estrena una secció de passatemps, on els lectors poden participar a un concurs d’Instagram. Aquells que responguin correctament a la ubicació de la fotografia amagada, la sopa de lletres i la pregunta històrica, entraran en el sorteig d’un xec valorat en 50 euros per comprar a qualsevol botiga de Ronçana Comerç Actiu.

Adjunt a aquesta pantalla et pots descarregar el Tornaveu 44 en format digital.

Tornaveu 44

Arxius adjunts