Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament torna a obrir la licitació per a la contractació de les obres de reparació de l'equipament municipal de La Font del Rieral

L’Ajuntament torna a obrir la licitació per a la contractació de les obres de reparació de l'equipament municipal de La Font del Rieral

23/07/2019

Després que el primer concurs quedés desert

L’alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana, Francesc Bonet, va anunciar durant el ple ordinari celebrat el passat dijous a la Biblioteca, que l’Ajuntament havia obert el període de licitació per a la contractació de les obres de reparació de la fase 1 de l’equipament municipal de La Font del Rieral. El pressupost de licitació està valorat en 315.498,73 euros, IVA inclòs, amb una previsió de durada del contracte de 7 mesos. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el dilluns 16 de setembre. Els plecs detallats es poden consultar al nostre Perfil del contractant.

Cal recordar que aquesta és la segona vegada que es liciten aquestes obres, després que el passat mes de gener el concurs quedés desert. La intenció de l'actual govern és que el futur ús d'aquest equipament el decideixin els ciutadans a través d'un procés participatiu.

El ple ordinari de dijous passat també va tenir altres temes d’interès, com el nomenament de Josep Maria Vilà Vilaret com a Jutge de Pau substitut (aprovat per unanimitat), l’aprovació com a Festes locals per al 2020 a Santa Eulàlia del 24 de juliol i 10 de desembre (aprovat per unanimitat) o la declaració d’inhabilitat del mes d’agost per a determinades tramitacions a l’Ajuntament (aprovat amb l’única abstenció de SER-CP-PSC).

Tanmateix, l’alcalde Francesc Bonet també va informar que, a 1 de gener de 2019, el padró d’habitants a Santa Eulàlia era de 7.288 habitants, 3.635 homes i 3.653 dones. Per últim, es va aprovar per unanimitat la modificació de crèdit 9/2019 per tal de dotar una partida per despeses a l’equipament municipal de Pinedes del Castellet per valor de 22.150 euros, adequar l’antiga Biblioteca per valor de 3.201 euros, serveis públics bàsics per valor de 9.500 euros i actuacions sanitàries contra plagues per valor de 10.000 euros i festes populars per valor de 10.000 euros.

En el torn de preguntes, la regidora de Ciutadans, Susana Barroso, va exposar la problemàtica que podia comportar el porta a porta amb l’arribada de l’estiu, reclamant més freqüències de pas per a la resta i el cartró, evitant així les males olors. L’alcalde Francesc Bonet li va respondre que els beneficis derivats del bon reciclatge amb el porta porta es revertirien en millorar el servei.

Per la seva banda, el regidor de SER-CP-PSC, Abraham Requena, va tornar a reclamar la necessitat d’un pas semafòric al barri de Mas Vendrell per evitar accidents. Bonet li va respondre que a dia d’avui no es tenia subvenció per a aquesta actuació però que, un cop quedi constituïda la Diputació de Barcelona, s’iniciarien els tràmits.

Ple ordinari de dijous passat a la Biblioteca