Portada > Actualitat > Notícies > El pregó d’Apindep Ronçana dona el tret de sortida a la Festa Major 2019

El pregó d’Apindep Ronçana dona el tret de sortida a la Festa Major 2019

25/07/2019

La milla, la holy party, el correaigua i els concerts al Xafarranxo completen la jornada de dijous

A Santa Eulàlia ja és Festa Major. Aquesta tarda, el pregó a càrrec d’Apindep Ronçana ha donat el tret de sortida a quatre dies de diversió, joc i retrobaments. El balcó de l’Ajuntament ha acollit a un grup de nois i noies d’aquest centre que han volgut desitjar a tothom una molt bona Festa Major.

Abans del pregó, la jornada s’ha iniciat amb la ja tradicional milla popular, on hi han participat 638 corredors i corredores. El guanyador en categoria masculina ha sigut el Gerard Rius, seguit de l’Oriol Ciurans i l’Enric Cabot. En infantil masculí, triomf per l’Eloi Mazuecos, seguit de l’Oriol Vizcaíno i el Pol Escudero. En categoria femenina, primer lloc per a la Júlia Lahosa, seguida de la Xènia Cabrera i la Mariona Masagué. Per últim, en categoria infantil femení, la guanyadora ha sigut l’Abril Serrano, seguida de l’Èlia Vilalta i la Martina Duran.

Després del pregó, la tarda s’ha completat amb una holy party que ha tenyit la plaça de l’Ajuntament de colors al ritme de la millor música, on no ha faltat el ja conegut ‘3343 Santa Eulàlia oé’. A continuació, el correaigua ha remullat a tots els allí presents. Després ha arribat el torn de la botifarrada, que ha comptat amb gairebé 800 tiquets venuts. Els dj’s Dimo i Navi’c a la plaça de l’Ajuntament i els grups de música Ron&Papas i The Gramophone Allstars Big Band al Xafarranxo han completat la primera i intensa jornada de Festa Major.

Pel que fa la Joc dels Colors, que enguany arriba a la seva 24a edició, fins a dia d’avui ja s’han disputat tres proves (‘Nit de K’Horrors’, ‘Veu i Beu’ i 'La Milla'). Els primers resultats ens deixen com a líders provisionals a la colla dels Vermells amb 30 punts, seguits dels Blaus amb 28 punts i dels Grocs i els Verds amb 25 punts. A continuació desglossem els resultats:

- Prova nocturna Nit de K’Horrors: Vermells 10, Blaus 8, Grocs 5, Verds 5. Els colors van haver de recórrer el tram de Pinedes del Castellet a La Fàbrica, on a través de coordenades havien d'anar buscant objectes.

- Prova ‘Veu i Beu’: Vermells 10 punts, Blaus 10 punts, Grocs 10 punts i Verds 10 punts. Prova on es recorrien les fonts de Santa Eulàlia, a la vegada que s’havien d'anar fent fotos. Prova participativa.

- La Milla: Vermells 10 punts, Blaus 10 punts, Grocs 10 punts i Verds 10 punts. Recorregut de la Deixalleria a l'Ajuntament. Prova participativa.

Per demà divendres això segueix. Al migdia, dinar dels avis de 90 anys a La Fàbrica, exhibició de ball, prova musical del Joc dels Colors i espectacle ‘Be different’ a la plaça de l’Ajuntament, i Suu i La Plaga al Xafarranxo. T’ho perdràs?

Pregó de Festa Major a càrrec d'Apindep Ronçana
Un dels moments del pregó al balcó de l'Ajuntament
La milla popular ha comptat també amb animals
Podi masculí de la milla popular
Podi masculí infantil de la milla popular
Podi femení de la milla popular
Podi femení infantil de la milla popular
Holy party, la festa dels colors
El correaigua ha reunit grans i petits a la plaça de l'Ajuntament
El correaigua ha deixat imatges divertides
Concert del grup Ron&Papas al Xafarranxo