Portada > Actualitat > Notícies > ‘El Gran Musical’ tenyeix de color la plaça de l’Ajuntament el divendres de Festa Major

‘El Gran Musical’ tenyeix de color la plaça de l’Ajuntament el divendres de Festa Major

26/07/2019

El dinar dels avis i el concert de Suu, els altres plats estrella de la jornada

El segon dia de Festa Major ens ha deixat, un any més, molts moments i imatges per al record. La jornada ha donat inici amb la missa solemne de l’Església. Seguidament, el focus s’ha traslladat a La Fàbrica, on ha tingut lloc el dinar d’homenatge als avis de 90 anys. L’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, i la regidora de Gent Gran, Mònica Pons, han rebut amb un ram de flors i un diploma a la Rosa Guillén de Paco, l’Adela Arenales Eras, el Francisco Girbau Baró i el Valentín Sans Fradera. A continuació, els 380 comensals presents a la sala Muriel Casals han pogut gaudir d’un gran dinar i música a càrrec de l’orquestra Ària.

Fins la tarda no s’han reprès els actes, centrats la majoria a la plaça de l’Ajuntament. Allí ha tingut lloc l’exhibició de ball de Track Dance, on s’han interpretat balls contemporanis, clàssics i flamencs. Aquest acte ha servit de preludi d’un dels plats estrella de la nit: 'El Gran Musical', on els colors havien d’interpretar pel·lícules conegudes per a tots els públics. Els Vermells han interpretat ‘El Rei Lleó’, els Grocs ‘El Gran Showman’, els Verds ‘Aladdin’ i els Blaus ‘High School Musical’. Malgrat que a l'equador de la prova l’amenaça de suspensió per pluja ha estat real, finalment s’han pogut completar tots els musicals. Aquesta prova té puntuació secreta, el que significa que fins diumenge no es coneixeran les puntuacions. Pel que fa a la classificació, es mantenen líders els Vermells amb 30 punts, seguits dels Blaus amb 28 punts i dels Grocs i els Verds amb 25 punts.

El punt i final a la jornada l'han posat l'Always Drinking Marching Band amb el seu espectacle 'Be different' a la plaça de l'Ajuntament, i els concerts de Suu i La Plaga al Xafarranxo.

Per a demà ens esperen dues proves mítiques del Joc dels Colors (la piscina i la pista americana), el correfoc, l’orquestra La Chatta i els concerts d’Strombers i Catfolkin.

Prova del Joc dels Colors, 'El gran musical'
Musical 'El Rei Lleó'
Musical 'El Gran Showman'
Musical 'Aladdin'
Musical 'High School Musical'
Els avis i àvies homenatjats
Ball de Festa Major dels avis
Espectacle 'Be different'
Concert de Suu al Xafarranxo