Portada > Actualitat > Notícies > Els Vermells guanyen el 24è Joc dels Colors

Els Vermells guanyen el 24è Joc dels Colors

28/07/2019

L’equip campió s'imposa en un final molt disputat obtenint 59 punts, seguit dels Blaus amb 56, els Grocs amb 53 i els Verds amb 40

La colla dels Vermells s’ha proclamat campiona de la 24a edició del Joc dels Colors. Davant d’una plaça de l’Ajuntament expectant per conèixer el guanyador, el final ha sigut molt renyit, ja que els Vermells han acabat obtenint 59 punts, els Blaus 56, els Grocs 53 i els Verds 40. De fet, el guanyador s’ha acabat decidint per les puntuacions de les proves secretes; ‘Instabook’ i ‘El Gran Musical’.

De les proves realitzades avui, ‘Espartacocos’, més coneguda com a pista americana, ha fet que els colors haguessin de superar obstacles de tot tipus, des de gatejar, saltar junts dins d’un sac, passar per un sot ple d’aigua, etc. Pel que fa a la prova de ‘Cadena de truitatge’, els colors han agut de preparar truites amb unes mides mínimes de 4 centímetres de gruixor i 24 de llargada. Tot això, a través d’una cadena on els membres de cada colla es repartien funcions com transportar les patates, tallar-les, posar-les a la paella, remenar els ous o fer la mescla. Per últim, la prova ‘En família’ ha consistit en formar paraules el màxim de llargues possibles a través de diverses lletres facilitades. Amb tot, els punts de les diferents proves han quedat desglossades de la següent forma:

- Nit de K’ Horrors: Vermells 10, Blaus 8, Grocs 5 i Verds 5.

- Instabook: Vermells 10, Blaus 8, Grocs 6 i Verds 4.

- Veu i Beu: Prova participativa, sense puntuació.

- La Milla: Vermells 10, Blaus 10, Grocs 10 i Verds 10.

- El Gran Musical: Blaus 10, Verds 7, Vermells 7 i Grocs 4.

- Splash: Suspesa.

- Espartacocos: Blaus 10, Grocs 8, Vermells 6 i Verds 4.

- Multijocs: Suspesa.

- Cadena de truitatge: Grocs 10, Vermells 8, Blaus 6 i Verds 4.

- En família Grocs 10, Vermells 8, Verds 6 i Blaus 4.

Amb el títol obtingut avui per la colla dels Vermells, el palmarès històric del Joc dels Colors queda de la següent forma: Grocs 11, Blaus 6, Verds 4 i Vermells 4. Cal tenir en compte que la primera edició del Joc dels Colors, la de l’any 1996, el campionat va estar compartit entre els Grocs i els Blaus. L’any que ve s’arribarà a una xifra molt especial per al Joc dels Colors, ja que es disputarà la 25a edició.

Pel que fa a la resta d’actes de la jornada, aquesta s’ha completat amb la petanca a La Campinya, la missa de Festa Major, l’espectacle familiar Antipasti, el sopar dels Colors i el fi de festa a càrrec d’All Stars Karaoke.

Des de la Regidoria de Festes es vol donar les gràcies a totes les persones que han fet possible, un any més, que aquests dies hagin estat un èxit de logística i participació. El compte enrere per a la Festa Major 2020 ja ha començat!

Arxivat a: General
Els Vermells, colla guanyadora del Joc dels Colors 2019
Els Vermells, colla guanyadora del Joc dels Colors 2019
Els Vermells, colla guanyadora del Joc dels Colors 2019
Prova 'Espartacocos'
Prova 'Espartacocos'
Prova 'Espartacocos'
Prova 'Espartacocos'
Prova 'Cadena de truitatge'
Prova 'Cadena de truitatge'
Prova 'Cadena de truitatge'
Prova 'Cadena de truitatge'