Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia dona el tret de sortida al curs escolar 2019-2020 amb 1.406 alumnes

Santa Eulàlia dona el tret de sortida al curs escolar 2019-2020 amb 1.406 alumnes

13/09/2019

L'institut La Vall del Tenes és l'únic centre que augmenta el nombre de matrícules respecte a l'any passat

Ahir dijous, dia 12 de setembre, va iniciar-se un nou curs escolar a Santa Eulàlia de Ronçana. Ho va fer amb l’entrada de 1.406 alumnes a les diferents aules dels quatre centres educatius que hi ha al nostre poble. Aquesta xifra suposa una disminució de 4 persones respecte a l'any passat. Aquest lleu descens de matriculacions s’ha vist reflectit, principalment, a l'escola bressol municipal l’Alzina i els dos centres de primària, les escoles Ronçana i Sagrera. L'únic centre que ha augmentat matriculacions ha sigut l'institut la Vall del Tenes.

Enguany, l’Alzina ha començat amb 65 infants, 4 menys que el curs passat. D’aquests 65, 16 ho han fet utilitzant el servei de la Petita Alzina, que només cobreix la franja del matí de dimarts a dijous.

Pel que fa a les escoles de primària, tant la Ronçana com la Sagrera han tingut una petita disminució de matrícules. L’escola Ronçana ha començat el curs amb 315 alumnes, 8 menys que l’any passat, mentre que la Sagrera ho ha fet amb 426, 2 menys que l’any passat. Cal destacar que l'escola la Sagrera manté els dos grups de P3, mentre que la Ronçana es manté amb un.

Igual que l'any passat, l’institut La Vall del Tenes manté la dinàmica d'augmentar alumnes. Enguany s'han matriculat 600 persones, 10 més que el curs passat. Destaca la crescuda d'alumnes en 3r i 4t d'ESO.

Adjunt a aquesta pantalla pots descarregar-te el PDF amb les dades específiques d’alumnes matriculats per al curs 2019-2020 a tots els centres de Santa Eulàlia.

El curs escolar 2019-2020 ja està en marxa

Arxius adjunts