Portada > Actualitat > Notícies > Vols col·laborar a la Cavalcada de Reis 2020?

Vols col·laborar a la Cavalcada de Reis 2020?

27/11/2019

Decorant les carrosses i l'escenari, ajudant en la seguretat o participant com a patge reial

Des de la Regidoria de Festes es comencen a escalfar motors de cara l’any 2020, i el primer esdeveniment serà la tradicional Cavalcada de Reis. Com cada any, des de la Regidoria es convida al conjunt de la ciutadania de Santa Eulàlia de Ronçana a participar de manera activa de la festa.

Per aquest motiu s'ha creat un formulari online (https://bit.ly/2r6YuDs) amb diverses seccions i propostes: una secció a títol individual (patges inclosos), una altra reservada a les entitats del poble i una última adreçada a empreses i botigues que vulguin col·laborar. Entre les múltiples maneres de col·laborar destaquen la decoració de les carrosses i de l’escenari, la seguretat durant la rua o la participació com a patge reial. Aquesta darrera, però, limitada a majors de 12 anys.

Recordem que a banda de les propostes que es mostren al formulari, s'està obert a altres formes de participació. Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al telèfon 93 844 91 66.

Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020