Portada > Actualitat > Notícies > Bases de l'11è Certamen Literari de Relat Breu

Bases de l'11è Certamen Literari de Relat Breu

08/01/2020

Els treballs han d’inspirar-se en una frase extreta de la dedicatòria del llibre 'Quan érem capitans', de Teresa Pàmies

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer les bases de l'11è Certamen Literari de Relat Breu, que enguany està dedicat a l’escriptora i activista Teresa Pàmies, amb motiu de la recent celebració del centenari del seu naixement.

Hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys. Els treballs han d'estar escrits en prosa, en català i s'han d'inspirar en la frase:  "Allò que buscava en les publicacions era el document excitant de la memòria" extreta de la dedicatòria del llibre “Quan érem capitans” de Teresa Pàmies. Els textos es poden lliurar a la Biblioteca fins el 20 de març.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 8 de maig de 2020 a la Biblioteca. El primer premi s'obsequiarà amb 400 euros, el segon amb 250 euros i el tercer amb 150 euros.

Podeu consultar les bases detallades del certamen en el document adjunt a aquesta pantalla.

11è Certamen Literari de Relat Breu
11è Certamen Literari de Relat Breu

Arxius adjunts