Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de desembre amb 308 aturats, 1 més que el passat mes de novembre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de desembre amb 308 aturats, 1 més que el passat mes de novembre

08/01/2020

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,29%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de desembre amb 308 aturats, una persona més que el passat mes de novembre. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,29%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 10 aturats menys respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de desembre amb 21.677 aturats, 64 persones més respecte al mes de novembre, el que suposa una taxa d’atur del 10,99%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 100 aturats menys respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de desembre de 2019 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts