Portada > Actualitat > Notícies > El cinquè taller de compostatge casolà, el divendres 28 de febrer a La Fàbrica

El cinquè taller de compostatge casolà, el divendres 28 de febrer a La Fàbrica

20/01/2020

Santa Eulàlia de Ronçana ja compta amb més de 350 famílies compostaires

El divendres 28 de febrer, a les 4 de la tarda a La Fàbrica, tindrà lloc el cinquè taller de compostatge casolà organitzat per la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana. La sessió servirà per fer entrega d’aquests recipients a totes les persones que l’hagin sol·licitat prèviament. També es farà una formació teòrica i pràctica sobre l'ús dels compostadors.

Tanmateix, des de l'Ajuntament es vol seguir incentivant als ciutadans de Santa Eulàlia per tal que sol·licitin aquests recipients que transformen els residus orgànics en compost, i que s’entreguen de forma totalment gratuïta. Es pot aconseguir un compostador omplint una instància genèrica de forma on line o dirigir-se de forma presencial a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Santa Eulàlia.

Cal recordar que aquelles famílies que facin ús d’aquests compostadors tindran un descompte del 15% en la taxa d’escombraries. Si a més a més es fa ús del carnet de la Deixalleria, el descompte d’aquest rebut pot incrementar-se fins al 25%. A dia d'avui, Santa Eulàlia ja compta amb 355 famílies compostaires.

Adjunt a aquesta pantalla podeu trobar una guia per tal de resoldre qualsevol dubte sobre el compostatge casolà.

Taller de compostatge casolà

Arxius adjunts