Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament finalitza les obres de restauració de la font de can Vendrell

L’Ajuntament finalitza les obres de restauració de la font de can Vendrell

21/01/2020

Els treballs han tingut un cost de 10.000 euros i han permès descobrir un tercer punt de sortida d’aigua del brollador

L’Ajuntament de Santa Eulàlia acaba d’executar les obres de restauració de la font de can Vendrell. Els treballs han consistit en tirar a terra l’antic mur de contenció, retirar un arbre i arreglar els graons de pujada i baixada. Posteriorment s’ha construït un nou mur i s’ha hidrosembrat la zona.

Com a curiositat, durant les obres s’ha descobert un tercer punt de sortida d’aigua de la font. Les obres, que han durat una setmana, han anat a càrrec de l’empresa Aprèn Serveis Ambientals i han tingut un cost de 10.000 euros aproximadament.

Obres font de can Vendrell
Obres font de can Vendrell
Obres font de can Vendrell