Portada > Actualitat > Notícies > La Calçotada Popular de Santa Eulàlia es torna a superar: 6.000 calçots per a 450 comensals

La Calçotada Popular de Santa Eulàlia es torna a superar: 6.000 calçots per a 450 comensals

03/02/2020

El grup de música marinera, Nous Indrets, va tancar la vetllada un any més

Èxit de la 28a Calçotada Popular de Santa Eulàlia, que ahir diumenge va superar les xifres registrades l’any passat. La sala Muriel Casals de La Fàbrica va acollir fins a 450 comensals (50 més que l’edició anterior), que van poder gaudir dels 6.000 calçots que es van coure a l’exterior del centre cívic del Rieral (700 calçots més que l’any 2019).

Aquesta ceba tan popular, enguany va procedir de can Bruno i del Molí d’en Vendrell (Santa Eulàlia) i de can Catafal (la Garriga). La salsa per acompanyar els calçots era de ca l’Antich. A més a més, es van servir 470 botifarres i 12 quilos de cansalada de la carnisseria Carns Torrents, 50 quilos de mongetes del ganxet de can Noguera, 103 ampolles de vi d’en Celler d’en Pep i 60 quilos de pa de ‘La bústia del pa’.

Cal destacar que tot material del dinar estava fet amb material compostable, de quilòmetre 0. La vetllada es va tancar amb rom cremat i el concert del grup de música marinera, Nous Indrets.

Cal destacar que durant el matí va tenir lloc la caminada popular a càrrec de Santa Eulàlia Camina, que va reunir 140 caminaires. La passejada va arribar fins a Sant Esteve de Palaudàries i va incloure una xerrada de l’historiador Jaume Dantí.

Cocció dels calçots a l'exterior de La Fàbrica
Cocció dels calçots a l'exterior de La Fàbrica
Cocció dels calçots a l'exterior de La Fàbrica
El dinar també va incloure botifarra, mongetes i cansalada
Concert del grup Nous Indrets