Portada > Actualitat > Notícies > El bus exprés e7 augmenta el número d'expedicions a partir del dilluns 2 de març

El bus exprés e7 augmenta el número d'expedicions a partir del dilluns 2 de març

28/02/2020

Passant de 43 a 62 en dies feiners, i de 12 a 18 en dissabtes i festius

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya augmentarà a partir del proper dilluns, dia 2 de març, el número d'expedicions del bus exprés e7, que cobreix el trajecte entre Barcelona i la Vall del Tenes, i viceversa. En els dies feiners, s'incorporen 19 noves expedicions, passant de 43 a 62. Un dels canvis més significatius és que hi haurà dues noves expedicions que sortiran més tard de l'últim horari que hi havia fins ara des de Barcelona. Si abans l'últim bus en direcció a la Vall del Tenes sortia a les 21:20 h des de Meridiana, ara n'hi haurà un que ho farà a les 21:55 h i un altre a les 23:00 h. Això permetrà que moltes persones que treballen a la capital catalana fins tard, puguin desplaçar-se amb el bus exprés e7 fins a la Vall del Tenes. Tanmateix, s'ha incorporat una nova expedició nocturna des de la Vall del Tenes en direcció a Barcelona, on abans l'últim bus sortia a les 20:25 h i ara ho farà a les 21:05 h. Amb tot, els nous horaris en dies feiners permetrà que en hores punta la freqüència de pas sigui de màxim 30 minuts.

En dissabtes i festius, s'incorporen 6 noves expedicions, passant de 12 a 18. Principalment, es reforcen els horaris de la tarda i s'incorpora un de nocturn. 

Podeu consultar els nous horaris del bus exprés e7 en el document adjunt a aquesta pantalla.

Bus exprés e7

Arxius adjunts