Portada > Actualitat > Notícies > Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l’estat d’alarma per la crisi sanitària per la COVID-19

Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l’estat d’alarma per la crisi sanitària per la COVID-19

21/03/2020

Facilitat pel Departament d'Interior de la Generalitat

A partir de dilluns, dia 23 de març, tots els desplaçaments podran justificar-se voluntàriament emplenant el certificat autoresponsable facilitat pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.

El document inclou, com a opcions de justificació del desplaçament, l'adquisició d'aliments, l'assistència a un centre o establiment sanitari, el desplaçament al lloc de treball, el retorn a la residència habitual, l'assistència o atenció a persones grans, menors d'edat o dependents, anar a una entitat financera i situació de força major. També s'ha d'especificar l'adreça d'origen, la de destí, les dades personals i la signatura.

Podeu descarregar-vos el formulari, així com les FAQs sobre aquest, en els documents adjunts a aquesta pantalla. Més informació a la pàgina web del Departament d'Interior.

Mossos coronavirus

Arxius adjunts