Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de maig amb 392 aturats, 23 més que el passat mes d'abril

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de maig amb 392 aturats, 23 més que el passat mes d'abril

03/06/2020

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 12,05%

Segueixen les males dades d'atur al Vallès Oriental i a Santa Eulàlia arran de la crisi econòmica generada per la pandèmia de la Covid-19. L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que el nostre municipi va tancar el passat mes de maig amb 392 aturats, 23 persones més que el passat mes d'abril. La taxa d’atur se situa en el 12,05%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 89 aturats més respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de maig amb 26.771 aturats, 1.226 persones més respecte al mes d'abril, el que suposa una taxa d’atur del 13,83%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 5.692 aturats més respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de maig de 2020 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Arxivat a: General
Oficina de treball

Arxius adjunts