Portada > Actualitat > Notícies > El CAP de Santa Eulàlia modifica el seu horari d'atenció al públic a partir del 15 de juny

El CAP de Santa Eulàlia modifica el seu horari d'atenció al públic a partir del 15 de juny

11/06/2020

El centre obrirà únicament a les tardes, de 13 a 20 h

A partir del proper dilluns, dia 15 de juny, el CAP de Santa Eulàlia modificarà els seus horaris d'atenció al públic. Ho farà en horari de tarda de 13 a 20 h, de dilluns a divendres. Per altra banda, serà el CAP de Bigues i Riells el que ofereixi servei en horari de matí i migdia, romanent obert de 8 a 15 h.

Davant la situació actual causada pel coronavirus i d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries, s’ha reorganitzat l’accés als serveis sanitaris, per poder oferir atenció sanitària amb seguretat. Per aquest motiu, s’han habilitat diverses opcions per contactar amb el centre abans de dirigir-s’hi presencialment:

- El més recomanable és accedir a la programació de visites a través de l'Institut Català de la Salut. Aquí apareix una opció on es pot fer una explicació general del que necessita, perquè el personal d’atenció primària gestioni la petició i contacti amb els pacients.

- Es pot trucar al telèfon 93 326 89 01, des d’on es donarà una resposta adequada a cada cas, ja sigui indicar si cal que es dirigeixi presencialment al centre o si es pot resoldre la seva consulta sense haver de desplaçar-se al CAP.

- Des de La meva Salut (lamevasalut.gencat.cat), a través de l’e-consulta, podeu contactar directament amb el vostre metge o metgessa i descarregar les vostres receptes mèdiques.

CAP de Santa Eulàlia